Army and red

IMG_0062.jpg

 

Buna dragii mei dupa o perioada mai lunga de timp. Poate nu e chiar asa mult pentru voi 2,3 sapatamani dar mie mi se pare mult.

Daca a venit toamna, se stie prea bine ca ne-am asezat la locurile noastre, am revenit la rutina de altadata, placuta de altfel, ciocolata calda servita pe canapeaua din sufragerie cu o patura pe picioare, castane coapte, miros de mandarine si scortisoara. Toate astea sunt lucruri marunte pe care eu le pretuiesc enorm. Si daca si voi aveti timp macar o ora pe zi, luati o pauza, doar pentru voi, doar pentru a rasfoi o carte,o revista, pentru un ceai fierbinte sau poate pentru un serial pe care doriti sa il vedeti.

Eu de obicei cand fac asta ma relaxez si prin shopping online, mai ales ca acum vremea este de stat in casa si nu de alergat prin mall-uri ca vara.

Dupa cum ati vazut in postarea anterioara, mi-am facut un wishlist cu cateva piese pentru sezonul acesta si unul din ele deja este al meu. Nu m-am putut abtine. Paltonul army cu detalii rosii si albe la maneci este absolut superb. Este intr-o stare impecabila asa cum se vede pe site, doar ca a venit un pic botit. Eu l-am calcat cu un fier cu abur si e ok.

Va las link spre el pentru ca deja multe dintre voi m-ati intrebat pe Instagram si pe Facebook de unde e

Coat  here and here

Sper sa va placa tinuta mea , va pup si va imbratisez ❤

IMG_0018IMG_0023IMG_0019IMG_0021IMG_0025IMG_0109IMG_0047IMG_0029

2 thoughts on “Army and red

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s