Slip top trend

DSC06911.JPG

Recunosc ca am lipsit un pic , dar vara nu este tocmai cea mai buna inspiratie pentru mine. In afara de costume de costumele de baie pe care le port in fiecare zi neavand alta solutie la temperaturile de aici si beach party-urile la care nu poti lipsi ,casa este doar locul unde ne retrageam seara :)) si laptopul un obiect peste care se pune praful.

Anyways  haideti totusi sa fiu serioasa in sezonul toamna care
ni s-a alaturat , a alungat soarele , a adus ploile , cizmele ,umbrelele si tot asa. Cu toate ca aici inca este frumos , stiu ca in Romania cat am stat ultimile doua saptamani a fost ceva de groaza , foarte frig ! Si am fost nevoita chiar sa port fular , caciuli si sosete groase . Am anulat toate shooting-urile pe care mi le planuisem din cauza vremii. Nu am rezistat sa stau 30 de minute afara in ploaie,vand , viscol sa fac poze , va spun sincer… si chiar nu stiu cum voi fetelor faceti asta! Un mare bravo ūüôā

Hadeti sa va arat noul trend , de fapt nu e nou eu am intarziat sa il port ,pentru ca , cum va spuneam mai sus, nu am putut sa port asa ceva la temperaturile de acasa .

Lace topul peste un simplu , basic, tricou , este pornit de la slip dress trend , adica rochia aia care seamana cu cea din dormitorul mamei , peste un tricou sau bluza toamna , cu cizme si poate un cardigan  oversized . Acum si rochiile din catifea se ataseaza de minune acestui trend avand in vedere ca temperaturile au scazut.

Nu ezita sa incerci ceva nou !

29e9fc75107db2262e2fd538815583d1.jpg
Va pup si sper sa va placa ‚̧

dsc06904dsc06903dsc06896

dsc06918dsc06915dsc06909dsc06908

One thought on “Slip top trend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s