From the category: “Create your personal style” How i modified my old clothes

DSC05185.JPG

Hello girls

Astazi vreau sa va arat o tinuta cu accente rock formata din piese pe care le aveam deja in garderoba dar pe care le-am modificat . Sunt sigura ca si voi aveti foarte multe haine pe care nu le mai purtati fie ca nu mai sunt la moda ,fie ca nu va mai plac voua pur si simplu . Asta se intampla la mine in garderoba de fiecare data cand rascolesc. Gasesc haine neatinse de foarte mult timp si de care nu ma folosesc din diferite motive . O sa incerc sa nu mai arunc banii pe tot felul de haine daca chiar am o piesa asemanatoare in garderoba . Trebuie doar sa ne punem mintea la contributie si sa ne gandim cam cum ar iesi in evidenta o haina care nu iti mai place atat de mult , eu as zice urmatoarele :

1. poart-o cu piese din sezonul respectiv ,adica cu haine din colectiile noi.

2. modifica : spre exemplu geaca din piele de aproape  4 ani am facut-o vesta ,vesta este o piesa care se poarta mult in sezonul acesta asa ca geaca care statea odata neatinsa acum este din nou pe umerasele cu piese must-have.  La fel topul cu franjuri a fost odata rochie,dar pentru ca marimea nu a fost corecta nu prea mi-a placut sa o port dar  acum ca  bluza  imi place foarte mult . Din tricourile clasice plictisitoare  poti face fel de fel de modele ,taiati mainecele faceti franjuri , taiati-lemai scurte intr-o parte   ..trebuie doar sa ai un pic de imaginatie .

Hmm, ce ziceti le dati o sansa hainelor vechi sau …?

Eu va las acum outfitul meu ,care sper sa va placa si sa va inspire . Vesta topul si accesoriul de la gat sunt facute de mine , ps sper ca v-am pus un pic pe ganduri .

With love , Oanna 

DSC05171DSC05175DSC05179DSC05180qDSC05184DSC05186DSC05188DSC05189DSC05190

 

8 thoughts on “From the category: “Create your personal style” How i modified my old clothes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s