Sporty look for exploring days

DSC05111.JPGUn #travelpost as zice ca seamana postarea de astazi . Un sporty casual look si multe snapchat-uri . Sneakerasi , top ,denim oversized jacket si pantalonii astia care imi fac viata mai buna din ziua cand i-am cumparat . Sunt genul aia de pantalonii care te lasa sa faci ce vrei , sa dansezi , sa mergi , sa sari in sus . As putea sa ii port in fiecare zi .Este din denim , si nu unul oarecare ,elastic si alb ..exact ce aveam nevoie pentru complatarea garderobei de primavara -vara . 

Daca planurile tale pentru vacanta sunt undeva departe , poti stabili un weekend sau o zi  in centrul orasului vechi , sa vizitezi , sa te plimbi , sa mananci ceva nou . Iesi din rutina cea de toate zilele , fa ceva nou , viziteaza ,explora . Va spuneam ca aici unde sunt eu am foarte multe zone de vizitat si cum ultima data a fost in Pireus-Mikrolimano , astazi va arat cateva poze din centrul Atenei , Akropolis si plateia Monastiraki . Sunt cele mai turistice zone din Atena si merita vizitate in orice ora ale zilei . Noi nu prea am prins lumina zilei pentru poze mai bune dar Atena este superba si noaptea .Daca ajungeti in Atena nu ratati Akropoli . Voi reveni curand si ziua si vom merge si sus la temple .

Pana  atunci aveti mai jos cateva poze cu ce am purtat si cateva poze surprinse din plateia Monastiraki .

Much love , Oanna 

DSC05109DSC05112DSC05113DSC05114DSC05115DSC05116DSC05121DSC05131DSC05132DSC05135DSC05136DSC05133DSC05134DSC05129DSC05130

Wearing :

Pants -Stradivarius

Top -Tally Weijl

Bag -Michel Kors

Denim jacket -Zara

Superstars – Adidas

4 thoughts on “Sporty look for exploring days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s