Boho vibes in spring days

DSC04757

Hello girls

 Dupa cum va spuneam pe Instagram ,Facebook ,Snapchat o sa revin , o sa imi adun fortele si o sa postez din nou . Nu a trecut prea mult timp dar pentru mine parca a fost o vesnicie .Dupa 10 zile destul de obositoare , avand serviciul si in acelasi timp mutatul, care nu a fost chiar de la 0 ,adica casa care am inchiriat-o am gasit-o curata , fresh , doar trebuia decorata . Decoratul a tinut de cumparaturi de la 0 ,multe ore pierdute prin magazine ,alese in final cu atentie pentru a fi asezate in camerele proaspat varuite. M-am simtit extraordinar avand posibilitatea sa imi fac un living ,camera ,baia si o bucatarie dupa gusturile noastre. Oboseala a fost pe masura , pentru ca imi iesisem oarecum din ritm,unde mai pui faptul ca 2 zile am stat fara internet deoarece trebuia adus la noua adresa. Intr-un final cand toate au inceput sa prinda viata , fericirea mea era de nedescris.Credeti-ma ca se merita.

Nu stiu daca asta  este o postare despre decor sau despre alergaturile prin ikea si alte magazine gen , stiu sigur ca e o postare relaxanta cu un pahar ros de vin servit de pe canapeaua mea comforabila . Relaxanta este si tinuta din pozele de mai jos cu accente boho,care se numara printre trenurile de sezon din primavara – toamna anului 2016.

Sper sa fac si o posatre despre decor , cateva poze ,detalii care va pot inspira ,ajuta pentru ca , credeti-ma intr-o situatie de genul ai mare nevoie .Cautarile mele pe Pinterest au fost nenumarate si rezultatul pe masura .Puteti vedea cateva poze din livngul nostru pe Instagram ,dar si multe videouri pe Snapchat , add me @oannafashsimbol

Sa aveti o seara minunata , va pup .

DSC04763DSC04764DSC04766DSC04769DSC04770cDSC04776DSC04777DSC04778DSC04781

4 thoughts on “Boho vibes in spring days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s