Winter look in town

DSC03637

Winter park at night

O liniste coplesitoare , un dor de casa , miros de bucurie .. cam asa vor arata cele cateva dupa amiezi care au mai ramas pana sa ii revad pe cei dragi iar… Sper sa ninga ,sa ninga ca-n povesti ,sa ma trezesc din nou din visul dulce al diminetii si sa fiu inconjurata de plapuma alba de nea ,si sa ma bucur cum faceam odata .. Sa ies la sanaius .. sa fiu din nou copil .

Manusi , caciuli , fulare ,ochelari de soare – toate astea se incadreaza in peisajul de iarna si cum va spuneam intr-un anterior post sunt piesele cheie pentru un look reusit de iarna . Sunt atat de nerabdatoare ! Pregatirea bagajelor a inceput ,cadourile asteapta impachetate,mai am o serie de shopping si cred ca termin. De Craciun toate drumurile duc acasa -destinatie ? Romania -dulce casa.

Dar , haideti sa va arat eu ce outfit comod port cand merg la cumparaturi.Pantalonii din piele sunt atat de versatili ,si sigur nu vor lipsi din bagajul meu iarna asta ,precum si celelalte piese din outfitul de astazi despre care v-am mai vorbit.

Pregatesc si o postare cu o idee de -Christmas look idea -pe care sper sa o duc la bun sfarsit ! Va doresc un weekend minunat in continuare si spor la cumparaturi .

Kisses ,Oanna DSC03639DSC03630DSC03627aDSC03641DSC03642DSC03643DSC03644DSC03649DSC03651

Wearing

Trench coat -Zara

Pants -Stradivarius

Shoes -Adidas Superstars

Hat -H&M

Faux fur collar -Shein

7 thoughts on “Winter look in town

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s