Be casual , be comfy ,be you

aZilele sunt din ce in ce mai scurte iar outfiturile din ce in ce mai incarcate,mai groase, paltoane ,geci , gulere de blana , caciuli pufoase , fulare , manusi . Astea sunt accesoriile ce ne vor insoti de acum si pana la primavara. Dar vorba fie intre noi sunt atat de cute pufoseniile astea si mai presus de toate pot schimba un intreg outfit. 

In jur de ora 4 am inceput sa ma imbrac pentru a ajunge la cinema sa-l vedem pe James Bond (his favorite ,he makes me crazy about this movie)asa ca am zis sa ii fac pe plac si sa mergem . Deschid dulapul si vad puloverul asta care l-am vanat de la un second hand cu doar 2 euro ,il pun peste camasa alba overzised si de acolo lucrurile au plecat de la sine ,ma intelegeti voi ..piesele alea clasice de care vorbeam , skinny jeans , botine , aveam si o geanca din denim pe care o uitasem in masina care cu cat mai mult inainta cu atat mai mult se scufunda in intunericul unei dupa amieze scurte de decembrie .. Am oprit la un moment dat si am facut cateva poze sa va arat ca putem fi fashion chiar daca mergi la cumparaturi (si la film ).

Stiu ca postarea asta a venit la tanc deoarece in perioada asta avem nevoie de cat mai multe outfituri comode  in sa fim si la moda totodata pentru ca suntem in cautarea cadourilor perfecte , decoratiuni ..s.a.m.d. Asa ca fetelor enjoy it si stati pe aproape va pregatesc cateva idei pentru petrecerea de Craciun si Revelion ,ce purtam daca petrecerea e acasa ,sau daca e la vreun glam party .

Stay tuned ! Lots of kisses , Oanna

Follow me on Instagram here for more updates

 

DSC03536

asDSC03543DSC03545DSC03547DSC03553DSC03556PicMonkey Collage

Wearing – Jeans -Hm

boots -Bershka (old)

Scarf-Pink Woman

Shirt-Shein (sold out)

+ vintage fashion men sweater (s.h)

Bag -Made in China (shop Nea Makri )

Handmade rings –Namaste.j_ (Kalia Fanouraki )

Watch -Fossil

 

DSC03563DSC03564

 

12373272_1090354677663974_5532782152930937507_n

2 thoughts on “Be casual , be comfy ,be you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s